''De Kreilen'' nieuwtjes

Nieuwbouw Tennispark

Het is zo ver! We gaan samen bouwen aan een nieuw tennispark op het sportterrein achter het MFC.

Lees meer »

Meedoen aan de KNLTB districtscompetities

KNLTB Districtscompetities
Met een Volledig Lidmaatschap kun je deelnemen aan de jaarlijkse KNLTB Districtscompetities. Tennis vereniging ''De Kreilen'' is ieder jaar sterk vertegenwoordigd in zowel de voorjaarscompetitie als de najaarscompetitie. De kreilen komt uit met herenteams, damesteams en gemengde teams in de klassen 2 t/m 5.

Voorjaarscompetitie KNLTB
Ieder jaar neemt Tennis vereniging ''De Kreilen'' met veel teams deel aan de KNLTB Districtscompetitie in het voorjaar. Heren teams, dames teams en gemengde teams spelen wekelijks tegen andere clubs uit het district Ijmond met als doel kampioen te worden in hun klasse. Naast de sportieve uitdaging is het ook nog eens heel gezellig om met een team uit te komen in de competitie.

Leden van Tennis vereniging ''De Kreilen'' kunnen zich tegen betaling van een kleine competitiebijdrage opgeven voor deelname aan de competitie in een team. Uiteraard ben je van harte welkom zelf een team samen te stellen, maar wij kunnen ook zeker kijken of we een team op jouw niveau voor je kunnen vinden. Belangrijkste is dat je lid bent van de club. Zonder geldig KNLTB lidmaatschap is het niet toegestaan uit te komen voor een tennisclub in de competitie.

Leden met een Volledig Lidmaatschap betalen een competitiebijdrage van €30 per persoon.

Zodra de inschrijving voor de KNLTB districtscompetities voorjaar 2020 weer van start gaat volgt hier meer informatie voor het aanmelden van spelers en teams.

Najaarscompetitie KNLTB
Ook in het najaar doet Tennis vereniging ''De Kreilen'' volop mee met de KNLTB Districtscompetitie. Met een groot aantal heren, dames en gemengde teams strijden we na de zomer tegen clubs uit de omgeving. Een hele leuke manier om in teamverband wekelijks spannende tenniswedstrijden te spelen.

Om deel te kunnen nemen aan de Najaarscompetitie dien je allereerst lid te zijn van Tennis vereniging ''De Kreilen''. Je kunt je individueel opgeven, maar het is natuurlijk ook mogelijk zelf een heel team samen te stellen. Zolang alle spelers lid zijn van de club kunnen wij een team voor je aanvragen. Het is dan aan de KNLTB om ons verzoek te accepteren. Ieder team betaalt een kleine competitiebijdrage van € 110,-. De banen en ballen worden door Tennis vereniging ''De Kreilen' verzorgd wanneer je thuis speelt, na de wedstrijden mag je de ballen houden en onder de spelers verdelen.

Inschrijven voor de Najaarscompetitie 2020 is mogelijk. Zodra er kan worden ingeschreven voor 2020 tref je hier meer informatie aan.

 

© 2019 Design MeTas | Technische realisatie sport4web