''De Kreilen'' nieuwtjes

Nieuwbouw Tennispark

Het is zo ver! We gaan samen bouwen aan een nieuw tennispark op het sportterrein achter het MFC.

Lees meer »

Maak Kennis Met Tennis voor volwassenen

De tennisvereniging biedt het “Maak Kennis met Tennis” pakket aan. Dit pakket is bedoeld voor mensen die niet eerder hebben getennist. Zo kun je op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met deze geweldige sport. Rackets en ballen zijn aanwezig. De trainingen vinden plaats op maandagavond op het tennispark van tennis vereniging ''De Kreilen''.

Voor de eerste serie van 6 lessen is alleen lesgeld verschuldigd. Er is dan nog geen verplichting lid van de vereniging te worden en men krijgt alleen les, er kan nog niet vrij gespeeld worden. Hierna volgt de keuze om door te gaan of te stoppen. Als men besluit door te gaan naar de volgende serie van 10 lessen is men verplicht om lid te worden van de vereniging. Zodra men lid is geworden mag je ook onbeperkt vrij spelen.

Basis MKMT (uitsluitend lesgelden):

Maak Kennis Met Tennis

MKMT senioren 6 lessen (1x per week) zonder verplichting lidmaatschap.

Kosten: € 40,00.

Tarieven Maak Kennis Met Tennis "VERVOLG" (lidmaatschap inclusief lesgelden):

Kennismakingslidmaatschap vereniging tot er met 31-12-2020.

Kosten € 75,00 inclusief 4 lessen

Info en voorwaarden MKMT kennismakingslidmaatschap:

  • Deelname alleen mogelijk als je de afgelopen 2 jaar niet lid bent geweest van de vereniging of nooit lid bent geweest.
  • Bovengenoemde bedragen zijn geldig tot 1-1-2021.
  • Bij deelname aan KNLTB toernooien is een ledenpas van de KNLTB noodzakelijk. De kosten (€ 10,00) hiervan komen voor rekening deelnemer.
    • Aan te vragen bij de ledenadministratie.
  • De statuten en huishoudelijk reglement van tennis vereniging ''De Kreilen'', welke vermeld staan op de website van de vereniging, zijn van toepassing.
Neem onderstaande code over
  

© 2019 Design MeTas | Technische realisatie sport4web