Reserveer eenvoudig een baan

Ben je niet lid van Padel- en tennisvereniging ''De Kreilen?'', maar wil je wel graag eens padel of tennis proberen?

Reserveer dan eenvoudig een baan bij ons middels onderstaande knoppen.

KNLTB Clubapp

De club gebruikt voor haar leden de KNLTB Clubapp om bijvoorbeeld eenvoudig en snel een padel- of tennisbaan te reserveren.

Maak Kennis Met Padel en Tennis voor volwassenen

De Kreilen biedt het "Maak Kennis met Padel en Tennis" pakket aan. Dit pakket is bedoeld voor mensen die niet eerder de sport hebben beoefend. Zo kun je op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met deze geweldige sporten. Rackets en ballen zijn aanwezig. De trainingen vinden plaats op maandag- en donderdagavond.

Voor de eerste serie van 6 lessen is alleen lesgeld verschuldigd. Er is dan nog geen verplichting om lid van de vereniging te worden en men krijgt alleen les. Hierna volgt de keuze om door te gaan of te stoppen. Als men besluit door te gaan naar de volgende serie van 10 lessen is men verplicht om lid te worden van de vereniging. Zodra men lid is geworden mag je ook onbeperkt vrij spelen.

Basis MKMPT (uitsluitend lesgelden):
Maak Kennis Met Padel en Tennis
MKMT senioren 6 lessen (1x per week) zonder verplichting lidmaatschap.

Kosten tennis € 40,00
Kosten padel € 55,00


Info en voorwaarden MKMT kennismakingslidmaatschap:

  • Deelname alleen mogelijk als je de afgelopen 2 jaar niet lid bent geweest van de vereniging of nooit lid bent geweest.
  • Bovengenoemde bedragen zijn geldig tot 1-1-2022.
  • Bij deelname aan KNLTB toernooien is een ledenpas van de KNLTB noodzakelijk. De kosten (€ 10,00) hiervan komen voor rekening deelnemer.
    • Aan te vragen bij de ledenadministratie.
  • De statuten en huishoudelijk reglement van padel- en tennis vereniging De Kreilen, welke vermeld staan op de website van de vereniging, zijn van toepassing.
Neem onderstaande code over
  

© 2019 Design MeTas | Technische realisatie sport4web